Thursday, 24 February 2011

Gambar Konvo...

Actually aku konvo bulan Nov tahun lepas. Kira ni entry cerita basi je la. Hukhuk... saja-saja nak letak kat blog ni gambar konvo aku dengan kawan-kawan. Buat kenangan. Lepas dari konvo hari tu dah tak jumpa dah diorang. Masing-masing dah bekerja. :) Suatu hari nanti kita buat reunion ek! Nak jumpa korang balik!

Masa aku konvo diploma dulu aku kena demam virus. Teruk sangat demam panas sampai seminggu so gambar masa konvo diploma aku dengan kawan-kawan takde. Lepas hantar jubah terus balik. Sedihnya... Padahal zaman diploma itulah yang paling best dan banyak kenangan sebab zaman tu la aku baru kenal dunia, kenal kawan-kawan baru, pengalaman baru, 1st time duduk hostel, 1st time berjauhan dari family. Hmm... takpelah... kali ni untuk konvo ijazah aku kali ni aku takkan lepaskan peluang lagi nak bergambar puas-puas dengan kawan-kawan. Siap ada pre-convo shooting lagi!!! hambek kau!

Nak layan gambar kami? Jommm..

::Masing-masing muka hepi!::
::Kamilah pelajar UiTM!::
::Bangge!::
::Saya::
::Fakulti Terchenta::
::Didataran Mim::
::My fren yang rapat masa di UiTM Shah Alam::
::Kelakar la muka kau!::
::aihh tergolek!::


::Gaya apa ni ?::

::Gaya melompat ye kawan2::

::Sekali lagi.. Lompat!::

::Acara baling natang ni wajib! hak hak ::






Ok.. diatas ni gambar pre-konvo... shoot masa hari ambil jubah... hehehe
Bawah ni hari konvokesyen yang sebenar... Tak banyak ambil sebab orang ramai sangat. Kawan-kawan pun ntah pegi ke mana... Takpelah. Puas ati dah dapat bergambar! :)

::Namaku ada satu bintang ajer.. huhuhuuhuhu::
::Munge dari my mum::
::Kakak saye rendah :)::

3 comments:

cahayachenta said...

uit uit my fren.. hehe,..

Chieda Hafiz said...

hehehe.. hye!

Mijoe said...

uitm dihatiku.. eh,, itm zaman ai dulu...:p