Friday, 6 April 2012

Cameron Highland Semakin Panas!

Salam..

Aku masih terkial-kial lagi dengan template blogger yang baru. Lemss betulla... Mata kero nak mencari button mana nak click. Aku nak pegi draft tak jumpa-jumpa pulak button draft. Sakit hati betul! Last-last tak post apa-apa pun! Malas sebab dah sakit ati!

Oh.. baidewei just nak cerita yang baru-baru ni aku join Sports Club office aku bercuti ke Cameron Highland. Lama dah tak pergi Cameron. Aku awal-awal bajet memang tak sejuk dah la tempat ni. Dah naik atas huhhh.. confirm cuaca memang panas. Dah tak sejuk macam dulu. Panas terik wei! Kitorang stay at Brinchang jer and maybe area pekan tu memang panas kot? Tak tahulah...

Well first day kitorang semua sampai 3 jam lewat dari schedule yang ditetapkan. Semua plan dah bertukar. Beberapa tempat tak jadi pergi. Huhhh.. 

Aku tak snap apa-apa pics pun. Just share pic aku yang kawan aku snap. Layan...


1st day cuma sempat pergi ke Ladang Strawberry Kea Farm jer.


2nd day ke MARDI dan ladang teh. 









Aku malas nak menaip cerita kat sana panjang-panjang sebab aku tak puas bercuti kat Cameron. K bai!


p/s: Next week nak pergi Singapore lagi! yeay!

2 comments:

Afraliza Yusof said...

sonoknye jln2...

man said...

beh kan g cameron..