Thursday, 17 February 2011

BEWARE ! H1N1 (INFLUENZA A)

BEWARE ! H1N1 (INFLUENZA A) -  PREVENTIVE MEASURES & ACTION PLAN

Hoh... hari ni pagi-pagi datang kerja kena buat body temperature screening kat main lobby entrance Ground Floor office aku. Pelik. Dah lama kot tak dengar pasal H1N1. Ada lagi ker?

Bukak-bukak email dapat lak satu email seperti tajuk diatas... huhuhu... ada sorang staff kat Level 21 disahkan positif H1N1 semalam... huiiii... aku Level 20 jer kot. Err.. semalam aku ada naik Level 21 tak?? Err.. takde. Masa naik lif semalam naik dengan sape ek? Err.. ramai sangat kot! mana ingat! Office aku saje dah 29 tingkat.. Uhhu.. aku baru jer baik dari selesema ni. Takde apa-apa la kot. Harap-harap :P

Ok! Jom buat kerja! Huhu..

2 comments:

jiwemude said...

singgah via blog BA...ive already folo ur blog..sudi folo blik:)

Cik Chieda said...

ok! thanks sebb sudi folo i! :)