Saturday, 28 May 2011

Kasih Yang Suci...

Yeayy... novel Kasih Yang Suci dah selamat sampai kat tangan aku! 



Buat sesapa yang suka tengok drama petang-petang kat TV3 Nora Elena tu haa.. ni lah novel asalnya. Cerita Nora Elena ni diadaptasi dari novel ni la. Aku sejak beberapa tahun ni jer jadi kaki novel. Kebetulan sejak aku ikut menonton Nora Elena dari episod pertama aku terus terpaut lagi nak menonton. Tak nak terlepas satu episod pun.

Buat sape-sape yang teringin nak memiliki novel ni boleh beli terus pada Kak Meen Zulaikha penulis novel ni. Aku pun beli dari Kak Meen. Transfer jer duit ke akaun Kak Meen dan kemudian Kak Meen terus pos. Senang kan. Kalau nk beli online dari MPH pun boleh tapi beli dari Kak Meen boleh dapat autograph! Hehehehe.. Sukeee!!! 

::Dapat autograph.. jangan jeles... :p ::

Sape yang nak memiliki novel ni sila-sila la jenguk ke blog Kak Meen untuk maklumat yang lebih lanjut atau tengok kat sini pun boleh. Kat blog yang ni ada diceritakan cara-cara nk order online. :)


7 comments:

Munirah said...

oh, from novel ke..ala, td baru keluar. kalau tau dah beli td..

Alkisah said...

nora elena, baru aritu alkisah tgk drama dia.. not bad, cute2 gitu..

Mijoe said...

tak follow citer tuh sebab tak tahu hari apa dan pukul berapa waktu siarannye.. :p

Kasih Zulaikha said...

hehe..bestnye dapat autograf sekali!org dah lame beli novel ni, best jugak la, dah diadaptasi jadik dram lagiiii best!

Chieda Hafiz said...

Munirah... aah.. cerita Nora Elena from novel Kasih yang suci ni. Huhu..

Chieda Hafiz said...

Alkisah... saya ni sekali tertengok 1 episod mesti nak kena tengok jugak episod seterusnya... nak tau jugak apa yg jadi kat watak tu.

Chieda Hafiz said...

Kasih Zulaikha.. cida pun baru jer tau pasal novel ni. Tau pun sebab drama Nora Elena la. Huhu...